Aperitive

Mozzarella di “Bufala” si tartar de rosii proaspete

125

bufala originala din Napoli, rosii proaspete si ulei din bazilic

Flan din sparanghel cu chips din praj

160

servit cu crema din parmigiano

Bruschette cu concassé de rosii si basilic

75

Bruschette cu crema fina de cascaval de capra si dovleceii marinati

85

Bruschette cu prosciutto crudo, burrata si capsune

95

Mix din bruschette

90

Salata verde cu rolls din zuchini marinate si ricotta cu minta

120

Carpaccio din caracatita in sous vide

165

aromatizat cu lamaie si patrunjel

“Gnudi” din ricotta si spanac la cuptor im aroma de salvie

115

Paste Umplute

Tortellini emiliani in bulion de cocos

185

aluat din faina 00 si ou, umplutura fina din mix de carne de vita, pui si porc

Ravioli verzi cu ricotta si spanac in unt si salvie

150

aluat din faina 00, spanac si ou

Ravioli “Amatriciana”

175

aluat din faina 00 si ou, umplutura din cascaval servit in sos clasic “Amatriciana”

Anolini cu peste in unt de lamaie si icre de somon

280

aluat din faina 00 si ou, umplutura de merluciu proaspat si ierburi aromatice

Gnocchi umpluti cu prosciutto crudo si mozzarella

145

aluat pe baza de gnocchi, in sos de taleggio si lamaie rasa
Pasta Fresca

Spaghetti “chitarra” cacio e pepe

130

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, in sos din cascaval "Pecorino romano" si piper negru

Spaghetti “chitarra” alla carbonara

145

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, dupa reteta originala din Roma

Tagliatelle alla bolognese

160

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou

Lasagna

180

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, cu ragu din vita, mozzarella si parmigiano

Spaghetti “chitarra” cu pesto din rucola

125

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si apa

Spaghetti “chitarra” cu sos de rosii proaspete

90

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si apa, cu pesto din basilic

“Cavatelli” cu salsiccia si hribi albi

195

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si apa, dupa reteta originala din Puglia

Tagliatelle verzi cu ragù de iepure

165

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si spanac

Rigatoni integrali cu sos din ardei dulce

155

aluat din faina integrala, “semola rimacinata di grano duro” si apa
Risotti

Risotto cu sparanghel si scoici “Saint Jacques”

260

Risotto cu hribi albi

190

Risotto roz cu gorgonzola si migdale prajite

190

Feluri Principale

Muschiulet de vita pe foi de indivia la gratar

230

Iepure in sos de Pinot Noir si nuci

250

Salata calda din caracatita la tigaie, ceapa in agrodolce si polenta crocante

280

Crocchette din peste si cartofi serviti cu maioneza vegan si salata crocanta din fenichel

190

Desert

Tarta cu gem de portocale rosii si migdale prajite

70

servita cu inghetata de vanilie

Semifreddo din capsuni proaspete

70

Inghetata by Frioli

70

Tiramisù

70

Tort “Santiago”

70

torta fina pe baza de faina de migdale servita cu inghetata de portocale

Pasticciotto cu crema si visine

80

Our company is a collective of amazing people striving to build delightful products.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using.