Aperitive

Platou de salamuri italiene si “torta fritta”

170

Selectie de cascavaluri italiene

160

Bruschette cu concassé de rosii si basilic

75

Bruschette cu crema fina de cascaval de capra si dovleceii marinati

85

Bruschette cu prosciutto crudo, burrata si kaki

95

Mix din bruschette

90

Millefoglie din vinete, mozzarella si mortadella

120

vinete prajite, salam mortadella, mozzarella si sos de rosi cherry

Carpaccio din caracatita

165

aromatizat cu lamaie si patrunjel
Paste Umplute

Tortellini emiliani in bulion de gaina

165

umplutura fina din mix de carne de vita, pui si porc

Ravioli verzi cu ricotta si spanac in unt si salvie

150

Ravioli din cacao “4 formaggi” cu pere fierte cu sofran si nuci

175

gorgonzola, taleggio, ricotta, parmigiano

Anolini cu peste in unt de lamaie si icre de somon

280

umplutura de merluciu proaspat si ierburi aromatice
Pasta Fresca

Spaghetti “chitarra” cacio e pepe

130

cu cascaval "Pecorino romano" si piper negru

Spaghetti “chitarra” alla carbonara

145

dupa reteta originala din Roma

Tagliatelle alla bolognese

160

Lasagna

180

Pasta alla norma

125

eteta din Sicilia cu vinete prajite si ricotta sarata

Spaghetti “chitarra” cu sos de rosii proaspete si basilic

90

Fusilli alla puttanesca

110

sos de rosii, masline, capperi, ardei iute

Tagliatelle verzi cu ragù de iepure

165

Risotti

Risotto cu hribi albi

190

Risotto cu portocala si creveti

220

Risotto cu gorgonzola, pere in vin rosu si nuci

190

Gnocchi

Gnocchi din hrisca cu broccoli si ansoa

130

Gnocchi umpluti cu prosciutto crudo si mozzarella in sos de taleggio

145

Feluri Principale

Bombette pugliesi

185

rulouri din ceafa de porc si cascaval pecorino - receta tipica din Puglia

Dorada salbatica in gratin verde din ierburi aromatice la cuptor

330

Peste dorada regala servit cu sote din ardei dulce
Desert

Tarta cu gem de portocale rosii si migdale prajite

70

servita cu inghetata de vanilie

Tarta cu gem de coacaze

70

servita cu inghetata de vanilie

Inghetata by Frioli

70

Tiramisù

70

Tort “Santiago”

70

torta fina pe baza de faina de migdale servita cu inghetata de portocale
  • Picant

  • Vegetarian

  • Optiune Vegan

    Feluri de mâncare Vegetarian, pot deveni Vegane, intrebati la chelner​

  • No Gluten

    Feluri de mâncare care pot conține urme de gluten și nu sunt potrivite pentru celiaci

Dacă sunteți alergic la ceva, vă rugăm să ne informați

Our company is a collective of amazing people striving to build delightful products.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using.