Aperitive

Tartare de ton si inghetata de avocado

195

Bruschette cu concassé de rosii si basilic

75

Bruschette cu crema fina de cascaval de capra si dovleceii marinati

85

Bruschette cu prosciutto crudo, burrata si pere

95

Mix din bruschette

90

Salata verde cu rolls din zuchini marinate si ricotta cu minta

120

Carpaccio din caracatita in sous vide

165

aromatizat cu lamaie si patrunjel

“Gnudi” din ricotta si spanac la cuptor im aroma de salvie

115

Salata din orez salbatic, creveti si mango

190

Paste Umplute

“Sombrero” umplut cu vinete si carne de vita

185

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, colorat cu spanac, sfecla rosie si sofran

Tortellini emiliani cu crema din parmigiano

185

aluat din faina 00 si ou, umplutura fina din mix de carne de vita, pui si porc

Ravioli verzi cu ricotta si spanac in unt si salvie

150

aluat din faina 00, spanac si ou

Ravioli “Amatriciana”

175

aluat din faina 00 si ou, umplutura din cascaval servit in sos clasic “Amatriciana”
Pasta Fresca

Spaghetti “chitarra” cacio e pepe

130

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, in sos din cascaval "Pecorino romano" si piper negru

Spaghetti “chitarra” alla carbonara

145

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, dupa reteta originala din Roma

Tagliatelle alla bolognese

160

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou

Lasagna

180

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, cu ragu din vita, mozzarella si parmigiano

“Farfalle” colorate cu ton, capere si rosii cherry

145

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si ou, colorat cu spanac, sfecla rosie si sofran

Spaghetti “chitarra” cu sos de rosii proaspete

90

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si apa, cu pesto din basilic

“Cavatelli” cu salsiccia

165

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si apa, dupa reteta originala din Puglia

Tagliatelle verzi cu ragù de iepure

165

aluat din “semola rimacinata di grano duro” si spanac

Spaghetti “chitarra” integrali cu praj si guanciale

135

aluat din faina integrala, “semola rimacinata di grano duro” si apa
Nu doar pasta...

Gnocchi umpluti cu prosciutto crudo si mozzarella

145

aluat pe baza de gnocchi, in sos de taleggio si lamaie rasa

Gnocchi din dovleac cu gorgonzola si speck

130

Risotto cu safran

165

Risotto cu “salsiccia”

155

Risotto roz cu gorgonzola si migdale prajite

190

Supa crema din dovleac cu crutoane in rozmarin

85

Supa din ceapa rosie de crimea si cartofi

95

Feluri Principale

Muschiulet de vita pe foi de indivia la gratar

230

Iepure in sos de Pinot Noir si nuci

250

Fileu de ton in pané din orez negru si salata din microplante (pentru 100 gr)

120

Biban de mare prajit la tigaie cu crema din cartofi dulci

225

Desert

Mousse de lamaie

70

Strudel din pere cu ciocolata neagra si Tonka

85

Inghetata by Frioli

70

Tiramisù

70

Tort “Santiago”

70

torta fina pe baza de faina de migdale servita cu inghetata de portocale

Creme caramel din dovleac

75

Our company is a collective of amazing people striving to build delightful products.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using.